Beneteau - Flyer Gran Turismo!

Modellen, Flyer Gran Turismo, ble lansert året 2010 og nå lanseres tre nye båter i samme serie. På båtmessen i Cannes til helgen får båtene 44, 49 og 49 Fly, verdenspremiere.

Det franske verftet beskriver designet av Flyer Gran Turisimo 44 og 49 med feminine kurver og tydelige linjer.
 
Det skal ikke mye fantasi til for å forstå at her koser man seg ombord. I cockpiten på 44 foteren er samlingsplass og serveringsmuligheter. Stor takluke og skyvevinduer. 44'en er utstyrt med ”garasje” til gummibåt opp til 2,40 m. Under dekk er også en salong og pantry. Musikkanlegg av merket Bose- hi fi system. To store doble kabiner med eget bad og toalett samt godt med lagringsplass.

I kombinasjon med 2x370hk Volvo D6 hekkaggregat og Beneteaus Air Step® skrog, blir båten stabil og får god komfort i sjøen. Båten er lett å manøvrere med Joystick på kontroll panelet.

Flyer Gran Turisimo 49 & 49 Fly er en hardtopp modell og en flybridgemodell.  44 foteren og begge 49’ene er meget like ombord, men i begge 49’ene, får man mulighet til å velge en tredje kabin, eller ha en salong som ombord under dekk i 44 foteren. Motoralternativene på begge 49'ene starter på 2x435hk.

For å lese mer om nyhetene, gå til Beneteaus hjemmeside.