Hanse 78 – en drøm blir virkelighet!

Med nær 60 solgte Hanse 630, er Hanse Yacht markedsleder blant store verft som produserer premium seilbåter.

For å utvide vår lidenskap og visjon om å skape kundetilpassede seilbåter lengre en 60 fot, utviklet vi nylig ”Premium Class” avdelingen. Dette har gitt oss mulighet og trygghet til å introdusere en enda større seilbåt – Hanse 78 Premium. Det innovative konseptet gir hittil ukjent frihet i design og nærmest ubegrensete muligheter i henhold til komfort og luksus.

Det som en gang var en drøm er nå en realitet, fortelles det fra verftet. Etter planlegging av dette store prosjektet har vi samlet ideer, nøye hørt på tilbakemeldinger fra Hanse 630 eiere og tatt i betraktning trender og utvikling. Hanse 78 er endelig klar til lansering i 2012-2013.

Spesiell oppmerksomhet er gitt livet på dekk, med romslig cockpit område, separate styrings stasjoner som gir beleilig adgang til sjø og eierkabin. Det er laget en enorm garasje for alle typer ”leketøy”. Utstyr som vannski, vannscooter, dykking med mer. På dekk er det også mulig med et svømmebasseng som har tre funksjoner; lagring av gummibåt, solseng eller svømmebasseng. Takket være høye fribord blir det også trygt å bevege seg ombord.

Sjøegenskapene fremmes og ”kraften av vinden” passer skroget, designet av marinearkitekter fra Jude/Vrolijk – en av de beste i verden. Skroget som er av epoksy konstruksjon, med en høy carbon rig og med optimal kjøl, gjør den 24 meter lange Hanse 78 til en seilbåt man kan stole på. Den blir myk og lett å håndtere under seil, med høy fart, i alle værforhold.

Frihet under dekk – ingenting er umulig. Kundene får profesjonell hjelp fra verftets anerkjente designer team for å skape en unik seilbåt etter kundens egne ønsker.