En veteran i båtbransjen!

Thor R. Nilsen har vært med i båtbransjen siden 1968, da som motormekaniker med hovedtyngde på Volvo Penta.

Nilsen har grunn til å smile, som importør i Norge av de Finske Targa båtene, et merke som gir mer forutsigbarhet enn en del andre. En gang Targa alltid Targa, smiler Nilsen, som synes det er et godt tegn at kundene kommer igjen og igjen.

Nyheten, Targa 32, som har fått utviklet et helt nytt skrog, er nettopp lansert. Modellen har bedre plass under dekk enn forgjengeren (31) som 32 overtar for og den har mange gode løsninger.  Båten fikk testet seg i rufset sjø fra Sverige til båtmessen i Norge og tilbakemelding var at de gikk jevnt i 20 knop.

Et annet merke Nilsen har å vise frem i år, er ribben Sillinger, den kan også leveres skuddsikker. Ikke at det skal være nødvendig på våre kanter, men dette er en ”røff” båt. Det var faktisk i fjor på denne messen (Båter i sjøen) at jeg ble kontaktet av det Franske verftet, som ønsket en representant i Norge og var blitt tipset om meg. Litt smigret over henvendelsen fant jeg ut at vi kunne prøve, og det har vi ikke angret på. 

Veftet som holder til i Frankrike har flest kvinner i produksjonen og det var et meget uvanlig syn da alle kvinnene gikk i mørke drakter, forteller Nilsen. Båten er solid håndverk og med 48 års erfaring er dette meget sikre båter. Tilbakemelding fra våre kunder er at de er meget fornøyd med båten. Det eneste negative er om du ikke ønsker å bli lagt merke til, for det blir du garantert i denne båten.

Nilsen er ikke like aktiv i driften, nå er det de unge kreftene som overtar mer og mer, men jeg liker å være med på messer og hjelpe litt til, forteller han. Etter så mange år fortjener jeg å ta det litt roligere. Nå har vi en totalpakke å tilby kundene våre, med vinterlagring og verksted samt kvalitetsmerker som Targa og Grand Banks, ligger alt til rette for årene fremover.