En Windy klassiker til under 1 million!

På helgens første Bil & Båtmesse i Stavanger, fikk Rennesøy båt gleden av å presentere den nye daycruiseren, Windy 26 Kharma.

Erik Liland hos Rennesøy Båt er godt fornøyd med årets stand, med to av messens største nyheter, en inne og en rett utenfor inngangsdøren.

Rennesøy Båt er forhandler av Windy og Viksund i Rogaland, to store merkenavn innen norsk båtproduksjon. Viksund 335 St Cruz, presentert tidligere hos Båtsans og Windy 26 Kharma som nylig hadde premiere.  

Kharma er en klassisk dagstur båt og har selvsagt fokus på uteplassen. Her er godt med sitteplasser, syv stk. for å være nøyaktig og solsengen som Windy er så kjent for.
 
Skroget er ikke nytt, Windy har tatt utgangspunkt i skroget på 25 Mirage og forlenget dette for å få til en større badeplattform. Båten er i hovedsak en DC men har overnatting for to personer, wc og vask. Windy 26 Kharma har også fått nye lekre farger som deres andre nyhet, 31 Zonda, som ble lansert tidligere i år.

Windy 26 Kharma klarer seg fint med en Volvo Penta D3 fra 170 til 220 hk og da er introduksjonsprisen  995 000 kroner. Les test hos Klikk.no

Kharma blir helt klart en båt vi venter å se langs norskekysten, på samme måten som vi venter Viksund 335. På messens andre dag ble det solgt en 335 St.Cruz i Rogaland og det gledelige er at unge barnefamilier har fått øynene opp for båten. Gjenomsnitts alder på båtkjøper er rundt 30 år+, så de seiler opp som en riktig familiebåt.