2011-09-20-ee32048819c7254867a2c821a7e0cab1303b84c0 Helge Sursen Pressetalsmann

Båt- og utstyrsforhandlerne i Dolviken arrangerer sin egen Båtmesse.

Går sammen om alternativt messearrangement med 3000 kvm innendørs utstilling, flytende utstilling og 130 presenterte båter.

Pressemelding:

Dolviken er Bergensområdets desidert største båtmiljø. Etter en omfattende restrukturering er nå en rekke store båtaktører på plass. Totalt representerer disse over 25 båtmerker som spenner over alt fra den enkleste landsstedsbåt til cruisere i luksusklassen. I tillegg finnes utstyrsforhandlere og båthavn.

Disse samler seg nå om å etablere sin egen båtmesse som planlegges gjennomført to ganger for året. 

Hvorfor egen Båtmesse?
De fleste kan tenke seg hvilke kostnader og praktiske problemer som er involvert ved å flytte båter til messehaller rundt omkring. For det første er det komplisert, for det andre får man aldri vist så mange båter på en vanlig messe og sist men ikke minst krever det  betjening både i butikken og på messestanden.

Her i Dolviken har vi hele utvalget på plass, vi har betjening og i tillegg kan kunden prøve båter på sjøen sier Helge Sjursen – talsmann for utstillergruppen.

Båter fra 9 til 62 fot, båtutstyr pluss et innslag av bil
Aktørene i Dolviken har mobilisert alle ressurser for å skape en stor båtopplevelse.

Nye Norsk Båtsenter og Yacht Marine representerer øverste hylle med sine store, lekre cruisere.
Frydenbø Båtsenter sitt utvalg spenner over alt fra cabincruisere til gummibåter. I tillegg er selskapet spesialist på båtutstyr. Båtens Beste AS Askeladden Center er første og eneste Askeladden forhandler som kan vise samtlige Askeladden modeller på ett sted. Maritim Båtutstyr presenterer et rikholdig utvalg av båtutstyr og siste nytt innen maritim elektronikk.

Frydenbø Bil vil også være på plass med en Volvo-parade.

Egen kai for bruktbåter.

Åpent Hus helgen 23. – 25. september
Messen krydres med en rekke underholdende aktiviteter for både voksne og barn.
Politibåten kommer. Det samme gjør Røde Kors Båten og det vil bli fokusert sterkt på Båtførerprøven og sikkerhet til sjøs.