2011-09-21-b07e0bfe91ccc9e2a9b639e11d02f8279ba75a82 Jan Anders Søyland viser det midlertidige messeområdet inntil nytt messesenter er på plass.

”Båter til Sjøs” i Bergen, større enn noen gang!

Fra 56 til nærmere 100 påmeldte båter, er det med et aldri så lite hjertesukk, Jan Anders Søyland må fortelle at han i år har bommet på datoen.

Hva, skal ikke du være med på ”Båter til sjøs” i år? Spør jeg, meget overrasket. Nei jeg skal på tur med Kjegleklubben. Kjegleklubben?? Ja - vi har 50 års jubileum, parerer Søyland, og vi skal til Berlin. Litt overrasket spør jeg hvordan dette gikk til, for alle som kjenner Bergens båtmesse, vet at det skal mye til for å holde selveste ”messegeneralen” borte fra årets to store begivenheter i Bergen. ”Dra til sjøs” om våren og ”Båter til sjøs” om høsten. Seks ”Båter til sjøs” har jeg vært med å arrangere og nå går jeg glipp av den syvende, men de klarer seg godt uten meg, smiler han lurt.

Ja, men hvordan kunne dette gå til, lurer jeg. Jo fortsetter Søyland, vi hadde først valgt en dato og jeg sa til kjegleklubben at da kan jeg ikke reise til Berlin, den helgen er det båtmesse i Bergen, så de flyttet turen. Ikke viste jeg da at vi kom til å flytte messen vår, av hensyn til ”Stavanger Bil og Båtmesse”. Så, sånn er det med den saken, jeg drar til Berlin og messen må klare seg uten meg denne gangen!
Jeg beklager selvsagt sterkt til alle utstillerne, men det er jo ikke noe problem med alt det spennende vi har å by på ved årets ”Båter til Sjøs”, pluss alle flinke medarbeidere som omgir meg.
 
Teltet på piren er på plass, flytebryggene gjøres klare og vi alle er spent på publikumsoppslutningen denne helgen.  Vi har litt for alle, nyheter innen motorbåter og ikke mist seilbåter som er i ”vinden”.

Ja men, prøver jeg… Ikke noe, ja men, det betyr jo ingen ting om jeg er der eller ikke, avslutter Søyland,
som ønsker alle utstillerne lykke til kommende helg.

Jeg kan ikke annet enn å smile og vet at innerst inne gremmes han og utstillerne kommer garantert til og savne tonen hans.

Se ustillerlise her.