Bestått generalprøve for Dra til sjøs!

Alltid rom for litt forbedringer til vårmessen 2012, i følge arrangør og utstiller, men det er solgt båter denne helgen og det er viktig. Båtsans snakket med flere utstillere som meldte om salg og de som ikke fikk direkte salg har flere gode ”leads” mot høst og vinter. Her er god tid til å arbeide med kundene til neste års sesong.

Vårmessen skal gjennomføres i uke 16 (19.-22. april 2012) som er to uker etter påske. Arenum arbeider med å få lagt et nytt dekke på hele arealet og planen er å sette opp tre telt på hhv 1500 kvm, 324 kvm og 810 kvm.

Det blir plass til de minste båtene inne og Etne Betong skal etter planen også denne gang levere flytebrygger som legges ut i god tid før messen. Det er de større båtene som får plass ved bryggene, men her er litt begrenset med plass, så arrangøren oppfordrer utstillerne til og være tidlig ute med å bestille plass.

På helgens messe har ”Dra til Sjøs” teamet hatt litt utfordringer med strøm og vann på bryggene, men de lover å ta en del grep for å sikre en mer stabil løsning. De oppfordrer også utstillerne til å evaluere dem og komme med konstruktive innspill til neste år.