Godt fornøyd med helgens oppslutning!

Gode naboer i Dolviken samlet seg for å arrangere egen båtmesse i deres flotte anlegg. Vi kan informere at allerede 4 feb. arrangerer vi en enda større messe i samme regi, forteller Leif Bergås til Båtsans, pluss vi kommer til å ha ”kick off” til våren.

Pressetalsmann, Helge Sjursen, fra Nye Norske Båtsenter og Leif Bergaas fra Askeladden, smiler bredt. Vi er kjempefornøyde med helgen og har bare opplevd positivitet fra besøkende. Billige pølser og brus til kr 5, aktiviteter for barn med hoppeslott, samt en utstilling på land (3000kvm) og på sjø, trakk mange til Dolviken.

Også her meldes det om båtsalg.
Vi har solgt 4 båter og 2 motorer forteller Bergaas, Nye Norske Båtsenter solgte 2 brukte båter. Potensielle kunder på Princess var denne helgen med Nye Norske Båtsenters ledelse, Arne Høvik og Olav Stølsli, på den store høstmessen, Soupthampton Boat Show, hele 20 kunder ble med på turen, så noen 2012 modeller av den engelske båten kommer antakelig til Norge. Princess Boats lanserte som kjent flere nyheter til båtmessen i England.

Frydenbø Båtsenter og Maritim Båtutstyr var også godt fornøyd med salget og opplutningen, for oss er det viktig å vise at vi er her, forteller Damhagen hos Maritim. Som kjent åpnet de ny avdeling i Dolviken og Frydenbø Båtsenter flyttet hele sin utstilling fra Damsgård til Dolviken. Vegar Helland hos Frydenbø Båtsenter har også opplevd godt salg etter at de flyttet.

Ny båtmesse i februar 2012.
Allerede i februar skal vi gjenta dette, men da får vi en innendørs utstilling på 6000 kvm. Vi setter opp en stor hall, slik at man kan gå "tørrskodd" fra Prinsessgården ti Askeladd Center Båtens Beste. I hallen blir det plass til mange utstillere og på sjøen vil det også bli båter å beskue, men antallet begrenses naturligvis av det antall plasser vi har, sier Sjursen. Drømmen er å få en flytebrygge ytterst fra bryggen og over til Bjordal & Madsen, som er neste nabo i Dolviken, forteller Bergaas. Dette er ikke helt avklart ennå, men vil helt klart økte interessen og tilbudet enda mer.

Bergaas er også veldig imponert over idrettslaget Gneist, som har vært på plass hele helgen og jobbet dugnad. All inntjening på salget av pølser og brus går til klubbkassen, pluss ytterligere litt støtte fra oss. De har vært superflinke med å dirigere trafikken og ellers skape hygge og god atmosfære.