Sov "ekstra" godt i båt!

Ronald Moholt er opptatt av at man skal sove godt i båt og at det skal være lettvint med sengesett og laken, som er tilpasset den spesielle formen på madrasser i fritidsbåter.

Min kone Vigdis, driver bl.a. med båtstyling og i anledning flere oppdrag i båter, også til messen ”Båter i sjøen”, fikk hun så gode tilbakemeldinger at vi oppdaget behovet for produktet.

Victoria-Yachting har i over 17 år forsynt det Franske markedet med spesialdesignet madrasser, sengesett, håndklær og morgenkåper til Yachter og fritidsbåter. Ronald Moholt har nå startet import av madrasser, sengesett samt håndklær til Norge.

Madrassene ombord i båter er ikke 1. prioritet hos enkelte båtprodusenter, sier han. En annen ting som kan være vanskelig å få tak i, er båtlaken til madrassene.
Moholt har valgt fabrikkens bestselger innen madrass, som er totalt 16 cm tykk og med forskjellige soner av komfort fra hode til føtter. Fukt og kondens, som ofte forekommer i båter mellom madrass og bunn, unngås med Victoria dry som har 10mm tykk flettet matte, som igjen gir lufting mellom dem.

Når det gjelder laken og sengesett er det bl.a. etikettene som gjør dem unike. Merket med "master kabin", "gjestekabin" gjør at man fort finner ut hvor sengesettene hører til. På lakene er etikettene merket med hode, fot osv. dette gjør det enkelt å legge på igjen etter vask,  fortsetter Moholt.

Litt ekstra ”luksus” for dem som ønsker det og kan man få eget monogram, eller båtens navn brodert på sengesett og håndklær.

Vi ser at flere og flere blir opptatt av viktigheten med gode madrasser også i båten, samt at de ønsker sin egen identitet i båten, avslutter Moholt.