I Atlantis 58 får du eget gym!

Den splitter nye sportscruiseren fra Atlantis gir kunden noen uvanlige valgmuligheter: Her om bord kan du bytte ut en gjestelugar med et multimediarom, et kontor eller et eget treningsrom.

Ikke mange båter under 19 meter gir deg mulighet til å endre stort på planløsningen om bord. Italienske Atlantis, som er en del av Azimut-Benetti gruppen, tar sportscruiserklassen et steg videre ved å tilby lugarløsning etter eierens personlige behov. Standardvalget er en gjestelugar for to som enten leveres med køyeseng- eller dobbeltkøyeløsning. Skal det gjøres mye business på båtturen, kan gjestelugaren byttes ut med kontorløsning, noe som også gir en større og åpnere salong under dekk. 
 
De to siste alternativene er mer originale: Enten et multimediarom tilrettelagt for moderne lyd- og bildeteknologi – eller et eget lite gym med glassvegger for de treningsglade.  De som er vant med lange ferieturer i båt kan nok forstå behovet for et sted å heve pulsen.  
 
Linjelekker HT-cruiser
58 foteren, som nylig ble lansert på båtmessen i Cannes, blir flaggskipet i den nye og spennende sportscruiserserien til Atlantis. Designmessig følger den i fotsporene til Atlantis 44 og 48, som ble lansert i fjor høst. De mest bastante kjennetegnene er høye fribord og muskuløse, offensive linjer, samt et elektrisk drevet tak som enkelt trekkes tilbake og åpner cockpiten. At båten også kan leveres med bakvegg i glass betyr at den i større grad frir til nordiske kjøpere, og særlig til vestlendingene.
 
Atlantis 58 har to velutstyrte hovedlugarer, to store baderom, stor salong og en komplett bysseløsning under dekk. I cockpit har båten spiseplass til 10 personer og klassens lengste og mest velutstyrte wet-bar med grill, ice-maker og hevbar flatskjerm. Blant de mer originale løsningene er den smarte, senterplasserte førerplassen, og akter for den store solsengen finnes en senkbar badeplattform på over fire kvadratmeter. Kunden kan velge mellom stor jollegarasje for RIB eller vannscooter, eller en crew-kabin med baderom.
 
Rask
Atlantis 58 er utstyrt med akseldrift, og motoralternativene er 2 x MAN 1100 eller 2 x MAN 1200. Med sistnevnte er den blant klassens aller raskeste.
– Fra motorprodusenten var toppfarten oppgitt til 38 knop. På testturen fikk vi 42,5 knop, noe som forteller litt om fartskapasiteten i dette skroget, forteller Petter Nystrøm, daglig leder i Italmarin AS og importør av Atlantis.
– Atlantis 58 har blitt et sporty, robust og eksklusivt medlem i klassen rundt 60 fot. Men med en prislapp på 9,5 millioner kroner er den dessverre forbeholdt de få, sier Petter Nystrøm i en pressemelding.

 
Atlantis 58
Lengde (LOA): 18,90 m
Bredde:   4,90 m 
Kabiner:  2 + 1
Køyeplasser:  3 + 2 +(3)
CE-klasse:  B
Driv. tank:  3000 l
Vanntank:  650  l
Motorisering:  2 x MAN 1100 hk
  2 x MAN 1200 hk
Toppfart: 42,5 knop
Pris:  kr. 9 500 000
Info:   www.italmarin.no