Ny Rodman Spirit 31 Open!

"Spirit" serien fra Rodman ble lansert i fjor høst som verftets første Hardtop båt, nå lanseres den også som åpen. Med mange nye løsninger og en hyggelig pris, er dette en båt det absolutt er verd å se mer på.

Fulvio de Simoni’s design team og Rodman’s tekniske team har klart å kombinere til perfeksjon begges ”Know-how” og sammen med deres erfaring fra tidligere prosjekter klart å bygge denne nye modellen. Ikke tvil om at fartøyet er unikt, innovativt, funksjonelt, komfortabel og samtidig solid samt meget sjødyktig. Med samme linjer som forgjengeren, er Rodman SPIRIT 31 åpen og den byr på hygge og samvær ombord. Heter det fra verftet.

Med en registrert lengde på 7.99m, skal båten bli blant de beste valg for dem som søker en litt annerledes og alternativ båt, med gode kvaliteter og som er morderne samt innenfor en rimelig pris. Levert verft koster den med minste motormodell (1x200hk) rett i overkant av 100.000 € pluss frakt og avgifter til Norge

Fulvio de Simoni’s innovative, unike og funksjonelle design
Eksteriørdesignet av Rodman Spirit 31 Open presenterer en virkelig innovativ linje, helt klart ulik andre åpne båter, i samme størrelse. Baugen på båten er neste loddrett ned mot sjøen og med en rund akterende får båten nærmest et retro preg, som igjen kan minne om de mer klassiske båtene.
Den helt spesielle måten akterdelen lukkes, ved to halvsirkelformete seter, gir brukerne rom for forskjellige muligheter på uteplassen. Her kan man dekke plass til nærmer 8 personer i cockpit.
Det er også en L formet sofa som kan omgjøres til dobbel soveplass, eller brukes som solplass. Pantry med alt man trenger i et ”one-Piece” møbel, med grill, vask og lagringsplass. Alt er laget i værbestandig materialet.

Under dekk finnes to kabiner, en i front og en på babordside. Båten har eget bad og wc.
Alt i alt er dette en båt for enten nybegynner eller de mer drevne båtfolk.
Båten er utviklet for ulike typer motorvalg, den kan leveres med enkel eller dobbel motorinstallasjon, begge med aksling. På denne måten er Rodman den eneste på markedet, med denne lengden, som tilbyr dette systemet.

Med 2x 180 hk Yanmar vil båten gå 27 knop. Volvo eller Cummins er andre motorvalg for båten.
Båten vises i disse dager på båtmessen i Genoa og Rodman vil stille hele rangen sin i Barcelona på båtmessen som varer fra 6-14 november.

For mer infromasjon kontakt forahndler i Norge Frydenbø Båtsenter