2011-10-04-0db964f2a8ae103dcc1160bf6ba91807777c697a Martin Viksund og resten av verftet gleder seg over nominasjonen.

En gledelig nominasjon!

Dette var gledelig lesning på morgenkvisten, forteller Martin Viksund, om nominasjonen til Viksund 335 St.Cruz. Båtmagasinet Båtliv, som bl.a sitter i fagjuryen til « European Powerboat Of The Year » kunne tidlig 4.10 kunngjøre nominasjonene for de som har muligheten i 2012 til den gjeve tittelen.

Dette er verd alt arbeidet vi har lagt ned i det siste, forteller Martin Viksund, kjempegøy å få en slik tilbakemelding. Dette betyr utrolig mye for videre markedsføring og forhåpentligvis salg. Vi er jo en liten produsent i det Europeiske markedet, men dette viser at vi har laget et produkt, som blir lagt merke til.

Flere båtmagasiner har vært med på å teste båten og samtlige har gitt strålende anmeldelser til nykomlingen fra Askøy. Nå teller vi på knappene om vi skal være med på selve messen i Düsseldorf når vinnerne kunngjøres, forteller han.

Det er ikke bare Viksund som er nominert av Norske produsenter, i samme kategori er også nyheten Windy 31 Zonda, som også har fått båtpressen til å juble. Begge er nominert i klassen opp til 35 fot.

I klassen Innovation Award er Goldfish 23 Tender nominert med sin innovative satsning på elektrisk motor, med EFusion electric outboard. Simrad sport touch screen er også nominert i samme klasse.

Så alt i alt kan Norge innkassere 2 priser – Båtsans gratulerer de nominerte.