2011-10-05-3bdbb18a29decf1d672c8b3a774227e9f8d02df5 Roy Tore Blom og Kari Steinsland ombord i Marex 350 CC, klar til neste sesong..

Fortsatt i kjøpemodus!

En solskinnsdag på Vestlandet var alt Roy Tore Blom og Kari Steinsland trengte, for å være klar til neste sesong i ny båt. Ikke helt så impulsivt, forklarer Blom, vi har vært i markedet en stund.

Vi har i dag en Saga 305 og kunne tenke oss litt mer fart og volum. På båtmessen ble vi møtt av en særdeles flink og overbevisende selger, så sannsynligheten for denne er meget stor.

Vi sitter ombord i en Marex 350 CC, ikke redd for kalesje, spør jeg? Nei, etter denne sommeren kan det bare bli bedre vær og med denne løsningen får vi en fantastisk stor uteplass på fine dager. Roy Tore og Kari har nettopp vært på prøvetur og liker båten veldig godt.

Hva er det med båtlivet som fenger dere? Vi er alltid opptatt av båt, man kan si vi er generelt interessert hele tiden. Vi synes også det er kjekt at flere og flere av vennene våre og naboer skaffer seg båt. Da blir vi en ”båtgjeng” på 4-5 båter som går sammen. Det er sosialt og ofte treffer vi igjen de samme båtene som reiser til de samme havnene som vi. Det er også morsomt for jenten vår som får nye venninner forskjellige steder. Resten av familien består av en datter på 7 år og en liten hund.

Har dere noen favoritt havner? Ja vi liker oss godt i Bekkjarvik, sier Kari, som er imponert over hvor mange båter det blir plass til i gjestehavnen. Alle hjelper til og når du tror det er helt fullt klarer de alltid å stue inn en til.

Hjemstedet til Kari, som er Tau i Ryfylke, er også en favoritthavn om sommeren. De har laget en fantastisk båthavn og et år lå vi der hele sommeren, det ble nesten julefeiring i båten.

Hvor har dere hjemmehavn? Vi har fast plass i Sørfjorden i Ytre Arna og der kan det fryse til is, så nå er båtsesongen er over for vår del. Båten skal på vinterlagring, men til våren starter første båttur til Modalen. Der har de et fantastisk anlegg med badebasseng og treningshall, så uansett vær er det flott å være der.
Men først får vi gå vinteren i møte og se frem til neste sesong, trolig i ny båt.