2011-10-30-8d6781d92db17f1ce613b202efa9df9b929c3f62 Kilde: Scanstrut

IP67 vanntett og støtsikker iPad deksel!

Det nærmer seg den store båtutstyrsmessen Mets i Amsterdam, her deles den prestisjetunge DAME prisen ut, for beste design/innovative maritime utstyr og tilbehør.

En av de nominerte for årets "Design Award" DAME pris på METS er Scanstrut, for deres vanntette Ipad beskyttelse.

Ta med deg Ipad ombord
Perfekt designet for livet på sjøen gir den Waterproof iPad Case deg mulighet til å ha iPad'en med slik at du kan integrere den med utstyret ombord. Ideell for seilbåt, motorbåt, rib og ellers i båt.

IP67 Vanntett og støtsikker
Ved bruk av en fast, todelt beholder, gir designen maksimum beskytelse for vann inntreden og støt. Dette gir deg mulighet til å ta iPad’en i bruk ute, uansett vær og andre omstendigheter.
Det er også anti-slip belegg, slik at man kan plassere den på kartbordet eller cockpitsete uten at den sklir av.

Designet med et formål
Med ergonomisk design, er den tilpasset for både høyre og venstre hånds brukere og du kan bruke iPad’en i både vannrett og loddrett orientering.

Det finnes også et utvalg av tilbehør som kan benyttes og du kan montere iPad’en på dashbordet, på rekken og andre steder.

Beholder full funksjonalitet
Med full touchskjerm hele tiden og tilgang på volumknapp, på/av. Både front og bakdel kamerafunksjonen, tilpasset iPad2, er tilgjengelig.

Det mest kompakte vanntette dekselet for iPad på markedet er bare 22mm tykk, dette gjør at dekselet sannsynligvis blir værende på hele tiden.