2011-11-03-55698e13d812074da1986ef2ce453ec66df3c47c Bilde: Offshore Sailors Night Vision Caps

Ukens seiler gadgets!

Offshore Sailors Night Vision Caps har (2) røde lysdioder og (4) hvite lysdioder på separate kretser. Når man navigerer i mørket på sjøen, er det avgjørende å opprettholde nattesynet.

Offshore Sailors Night Vision Caps har (2) røde lysdioder og (4) hvite lysdioder på separate kretser. Knappene er merket under caps randen (R = rød og W = hvit.) (2) røde lysdioder har en av / på knapp. Tre bryter alternativer sørger for økt funksjonalitet (kun fjernlys, kun nærlys, eller begge på samtidig for (4) hvite lysdioder.
Cap’en er i Nylon så den tørker raskere og har et bånd slik at du aldri mister den.

Når du navigerer i mørket på sjøen, er det avgjørende å opprettholde ditt nattesyn. Den røde lysdioden gir oppgave belysning og samtidig lar deg opprettholde nattsynet. Det er innarbeidet (2) røde lysdioder under capranden. De er vinklet nedover for å lyse opp selve oppgave belysnings område, det er også (2) hvite lys under capranden som er nyttige for oppgaven belysning i forhold under dekk.

En kraftig (2) LED lys på randen kan projisere over 60 fot. Svært nyttig for Sail trim sjekk, dekk clearing eller små bøyer. Alle disse belysnings behov blir tatt vare på med en enkel knapp i hatteranden.

Seilere er lært opp til å transportere to lommelykter. På den måten vil mannskapet alltid ha en backup. Offshore Sailors Night Vision Cap oppfyller dette kravet siden de to lyskretsene er separat drevet. Best av alt, er belysningen hands free. Banene er forseglet og værbestandig tilpasset elementene.

Caps bremmen er også stor, dette gjør capsen nyttig også om dagen i sterkt sollys. Offshore Sailors Night Vision Cap gir dag og natt behovene til enhver seiler. Skygge i løpet av dagen og nattsyn på en enkel lue, som også tørker raskt.

Den kan leveres dekorert akkurat som en vanlig caps. Brodert med båten sin logo, yachtclub, organisasjon, bedrift, eller hva som helst.

Offshore Sailors 6 LED Night Vision Nylon Cap:
(4) 15 000 + MCD, LED lys som er skjult under randen for fokusert oppgave belysning
(2) Hvitt lys for detalj orienterte situasjoner
(2) Rødt lys for nattsyn og lavere intensitet bruk i cockpiten
(2) 30 000 + MCD ultra lysende hvite LED spotlight i kanten av rand for lys på avstander opp til 60 fot
100% nylon, vasket og børstet med innebygd bånd
Finnes i strukturert design i sort
6 Panel
2-delt borrelås
Sandwich i randen
(2) Independent On-off brytere skjult i rand, en for røde lysdioder og en for hvite lysdioder
(6) Lithium CR-2032 mynt cellers batterier plassert i svettebåndet
50 timer intermitterende batterilevetid