Princess Yachts satser stort i 2012!

London Boat Show i januar er satt som en passende start på det som blir et "milepæl" år for merket. I 2012 vil det Plymouth basert båtbyggeriet lansere både den minste båten den har produsert i over et tiår og det største selskapet noensinne har bygget.

Det er forventet at det vil være den minste modellen som vil vekke mest oppmerksomheten, forteller verftet i en pressemelding, da den etterlengtede Princess V39 får sin verdenspremiere. Den nye Princess V39 blir en svært velkommen nyhet for dem som foretrekker småbåter, men likevel krever det aller beste i stil, ytelse og kvalitet. Båten får et unikt skrog, design og har kraftige Volvo D6-330 motorer. Interiøret er lyst og romslig med store salonger og en velutstyrt bysse. Begge kabinene er sjenerøst proporsjonert og moderne stylet.

V39 er designet for å være praktisk og elegant. Listeprisen er satt til £ 235 000 (ex mva) En virkelig spennende nyhet.

Den andre internasjonale debuten på London-showet blir V57. V57 får et stort hoveddekk, et enormt soltak og trippel skyvedører som kobles til den aktre cockpiten.  Dette gir en virkelig spennende "åpen båt" opplevelse. Likevel, med dører og tak lukket, det perfekte fristed til å flykte fra varmen/kulden om dagen, uten å ofre den fantastiske utsikten. Båten har en nedsenkbar badeplattform og en stor garasje for event. en gummibåt eller jet-ski. Under dekk føles V57 som en mye større båt. Byssa blir elegant utstyrt og de tre lyse kabinene har alle romslige bad.

Våren 2012 kommer også den viktigste lanseringen for selskapet til dags dato, da den første Princess 3-dekks yacht'en, en 40m, blir avslørt. Samt å ha utrolige 12 modeller til visning, vil Princess også ha siste nytt av informasjon om dette imponerende nye flaggskipet tilgjengelig på messen.