En fornyet ungdom - FIRST 21.7

Beneteau hedrer deres ”unge” 20-åring på følgende måte: Vi lover å feire FIRST 21.7som en ny båt, sammen med de siste ultra-innovative modellene, som skal vises på de kommende båtmesser i Paris og Düsseldorf.

Selv om vi stort sett er enige om at 20 er den beste tiden av livet, fordi det er en alder når alt er mulig, er det ofte annerledes for båter. Likevel er dette nøyaktig hva som skjer med First 21,7, som vil feire sitt 20 jubileum i 2012, ved å fortsette å se uforskammet unge ut, melder Beneteau i en pressemelding .

Født i 1992, og utnevnt til den første 210, tok Finot-Conq inspirasjon fra trender av tiden til å utvikle den - First 211 i 1998, First 21,7 i 2004 og First 21.7s i 2007- Og oppnådde en fremragende karriere som kunne bringe båten inn på sidene av Guinness Book of Records. Liten i størrelse, men kolossal i sin dens anerkjente kvaliteter.

Nesten 3000 båter seiler nå i havene verden over. Det tidløse designet på denne lille båten, en ”bauta” i sin kategori, lyktes i å tiltrekke ivrige unge seilere til deres første båtkjøp.

Den første versjonen, pioner First 210, ble en ny generasjon av små kystnære seilere.
Umiddelbart ansett til å være morsom og effektiv med hennes harmonisk og highperformings
skrog, kjøl som kan svinges og presisjonen av twin-ror var av konstant appell. Det blå skroget gjorde at båten så ny og stilig ut, en egenskap hun har aldri mistet. I løpet av årene har Beneteau gjort små endringer med båtene, men de hadde aldri noen intensjon om å endre på den grunnleggende designen.

Når First 21.7 ble lansert var det i interiøret inne i båten som fikk største endringer med en økning i plass og komfort.
Den fjerde versjonen, som ble til i 2007, og heter First 21.7 S, fortsatte å føre til mye blekk i den spesialiserte pressen. Til å diskutere mer om båten under kommende messer, blir også designerne Pascal Conq og Jean-Marie Finot tilstede.