QUICKSILVER LANSERER ACTIV 705 CRUISER!

Etter lanseringen av 4 nye Activ modeller i september, i La Rochelle, lanserer Quicksilver nå den innovative Activ 705 Cruiser på båtmessen i Paris. Modellen kan leveres med enten utenbordsmotor eller hekkaggregat.

Quicksilver Activ 705 Cruiser setter en ny standard for den bevisste båtbruker: Sporty styling og god plass innvendig i kabinen. Et allsidig design som innbyr til curising, avslapning og fiske. Vi forventer at båten blir en av de mer populære modellene i Quicksilver serien, forteller de i en pressemelding 28.nov.

Design – teamet har jobbet for å skape et sosialt innbydende miljø, med permanent pantry, doble førerseter, og en stor ”patio” dør, noe som gir god forbindelse mellom cockpit og salongen.

Kabinen har køyeplass for 2 personer og båten har avskjermet toalett.

Adgang til vannet er enkelt og sikkert med den vendbare ryggstøtta akter, en stor badeplattform og integrert badetrapp.

Quicksilver har spesielt fokusert på kvaliteten og holdbarheten i materialvalget: Vindskjerm i ekte glass, ”Sumbrella Marine” puteinteriør og ornamentering, LED – lys i cockpiten og en solid benkeplate i pantryet.

Lagringsplass er et viktig kjøpskriterium og Quicksilver Activ 705 Cruiser har den beste kombinasjon av lagringsplass på en båt i denne klassen.
 
Les mer om båten hos Quicksilver her