2011-12-11-da416ccbe47658b76a77a00934ff312a208010d8 Tre gode bøker fra Flyt forlag

Båten som ikke ville flyte!

Flyt forlag har julegaven for alle leseglade båtfolk, i perfekt størrelse til ”bokhyllen” i båten. Forlaget har også gitt ut e-boken ”Skatten på sjørøverøya”. Siste bok er fra forfatter Farley Mowats, om Båten som ikke ville flyte.

Denne boken er kanskje den morsomste som noen gang er skrevet om kjærlighetsforholdet mellom en mann og hans båt!
Skonnerten Happy Adventure hadde en fatal feil. Hun lakk som en sil. Hvorfor noen ville utsette seg og sine beste venner for denne sta, egenrådige, ukomfortable og ikkeflytende lørja, som ved siste opptelling hadde sunket åtte ganger, er mer enn noen kan fatte. Enhver forklaring synes umulig. Men historien er sann, tro det eller ei.

Her er julegaveforslag fra Flyt Forlag:

Leo Löthmans bok: Hvorfor ikke Tile? En bok så fantasifull at du tror hvert eneste ord (!). Forfatteren er nominert til Nordisk Råds Litteraturpris.

Farley Mowats bok: Båten som ikke ville flyte. Kanskje den morsomste boken som noen gang er skrevet om kjærlighetsforholdet mellom en mann og hans båt. Forfatteren er en av Canadas mest leste og bøkene hans er utgitt på 52 språk og solgt i mer enn 14 millioner eksemplarer.

Robert Louis Stevenson: Skatten på sjørøverøya. Den ultimate sjørøverfortellingen, egner seg like godt til voksne som til barn, men kanskje helst... les den høyt!

Eller du kan velg blant de 50 andre titlene fra Flyt Forlag.