Ny Sunseeker Predator 53!

Sunseeker International, produsenten av noen av verdens flotteste motoryachter, lanserer en ny og spennende modell til Predator-serien. Den nye Sunseeker Predator 53 lanseres på kommende båtmesse i London ”Tullett Prebon London International Boat Show”, 6. til 15. januar 2012.

Verdens lanseringen av denne fantastiske nye modellen vil finne sted fredag 6. januar kl 11:45. Den nye Predator 53 blir den minste i Predator familien, men hun gir mer innvendig plass enn de fleste i sin klasse, med et skarpt, sporty og dristig design, melder Gemma Langridge, Marketing Manager hos SUNSEEKER INTERNATIONAL LIMITED, i en pressemelding.

Med litt lånt design fra Sunseeker serien gir Predator 53 en egenart. Slank og sportslige profil, med bruk av moderne karbon materialer og en intuitivt innkvartering gjør layout av denne båten til en vinner i alle avdelinger.

Hoveddekket har et salongområdet som er delt mellom to romslige sosiale områder, en som omfatter et akterut område med et dørlukkingssystem  som er avlukket fra aktre cockpit. Salongen har en glidende karbon hardtop plassert over styreposisjon og dinette sittegruppen som bringer utsiden inn.

Nedre dekks innkvartering består av tre romslige lugarer, to doble og en tvilling, inkludert med et omfattende og fullt utstyrt bysse området. Inventar og utstyret i hele Predator 53 gjenspeiler Sunseeker høye standarder og  tilnærming av første klasse, alt fra de fineste stoffer til det nyeste av navigasjonshjelpemidler, samtidig sikre en ergonomisk førerposisjon.

Akter er en stor cockpit med en sjenerøs sittegruppe tilgjengelig for kundene i to variasjoner, avhengig av om kunden foretrekker en større dedikert spiseplass, eller kanskje økt solplass.

Teakdekket hydrauliske badeplattform, som kan brukes til vannscooter eller andre sports og vannaktivitetsleker.

Sunseeker International lanserer også deres nye 28 meter. Nyåret startes dermed med to store verdensnyheter fra Sunseeker på den første store internasjonale båtmesse i 2012.