2 Norske produsenter nominert - Windy & Marex!

I forbindelse med nyårets første båtmesse ”London Boat Show” kåres den høyt anerkjente prisen, ”Motor Boat of the Year 2012”. De to store engelske motorbåtmagasinene, Motor Boats Monthly og Motor Boat & Yachting, har satt en standard for utdeling av båtbransjens engelske ”Oscar”.

Listen over finalistene for de ulike kategoriene er nå frigitt og etter intense diskusjoner har det fagmessige teamet i Motor Boats Monthly og Motor Boat & Yachting innsnevret hundrevis av kandidater ned til en håndfull potensielle vinnere. Som alltid, er finalistene ikke begrenset til å gjelde båter lansert de siste 12 månedene, men inkluderer alle nye båter til salgs i dag, som har blitt testet og presentert innen 15. desember 2011.

Hovedsponsor denne gang er Pantaenius og under en høytidlig galla middag finner utdelingen sted, 9.januar 2012 i London. Også denne gangen kan muligens en Norsk båt smykke seg med tittelen ”Motor Boat of the Year 2012”.

Ikke overraskende er Windy Zonda 31 nominert i klassen ”Sportscruiser opp til 45 fot”. Marex er også nominert for deres modell, 270 Estremo. I denne kategorien ser juryen etter en krevende kombinasjon av, praktisk, håndterbar og ytelse, pakket inn i skarp design og levert til rett pris. De andre nominerte i klassen er: Sessa C35, Sealine SC42 og Bavaria Sport 34 HT.

Båtsans vil presentere bilder av de nominerte båtene i de ulike kategoriene frem mot utdelingen. Det finnes 9 kategorier, pluss en publikumspris ”Garmin Outstanding Service Award”. Her er det fremdeles noen dager igjen å stemme (23. des er siste dag).

De andre kategoriene er: Små daycruisere, Styrhus & Walkaround, Høy-ytelse & superbåt, Sportscruiser opp til 45 fot, Sportscruiser over 45 fot, Trawler og akterkabin båt, Kunde Yacht, Flybridge båt opp til 55 fot og flybridge over 55 fot.

Alle båtene som er nominert har vært grundig testet og presentert, i løpet av året 2011, i magasinene Motor Boats Monthly og Motor Boat & Yachting.

Vi gratulerer de nominerte så langt.