Oceanmaster med ny 16 foter!

Slik har vi aldri sett en 16 foter før, med sittegruppe på skrått i baugen. Oceanmaster 470 WA er navnet på båten som snart lanseres i Norge.

Båtsans har snakket med Odd Ørnulf Stray, hos Fritid Senteret, som forteller oss om denne nye innovative båten. Sittegruppen gjør at baugen i båten blir utnyttet på en helt ny måte. Man får også usedvanlig mange muligheter i en så liten båt. Med hev/senke- bord, får du spiseplass eller med senket bord, en solseng. Rene ”kinderegget” med andre ord.

Prisen er heller ikke noe å si på, ca kr 120 000,- med minste motoralternativ som er 40 hk, da går båten i ca 25 knop.

Ocenmaster produserer i dag sine båter hos Admiral Boats S.A i Polen, de har lange tradisjoner for å bygge åpne saktegående snekker.

Oceanmaster lansert i høst (2011) nyheten 630, 630 (21 fot) er arvtakeren etter 605 som har vært en av Norges aller mest populære båter de siste årene. Meget pen, praktisk og romslig skjærgårdsjeep som er godkjent for inntil 8 personer. I nye 630 finner man også flere unike løsninger for en skjærgårdsjeep.

Hos Fritid Senteret har 2011 vært et ”rimelig” greit år, men ikke mer. Forventningen er også moderate for 2012, i følge Stray.

Men at de nye modellene kommer til å vekke oppmerksomhet er vi ganske sikker på, det er alltid spennende med nye, kreative og smarte løsninger. En perfekt hyttebåt, som også mor kan kose seg i på solskinnsdager.

Han mener også som Båtsans, at ved en tidlig vår og en lang varm sommer, kan vi få litt mer fart  på båtsalget. Uansett, vi er igang med et nytt båt år!