Ryds S-LINE mer komfortabel enn noensinne!

I 2011 foretok Ryds en oppgradering på deres Ryds 23 båter og S-line ble innført. Fokuset da var på mer eksklusivitet og bekvemmelighet.

I 2012 oppdateres S-line videre med V8-motor som gir lavere drivstofforbruk i følge produsenten.
S-line ble lansert i 2011på forespørsel fra kunder som ønsket det lille ekstra i Ryds sine største modeller, 23 WA og 23DC.

- Vi fikk indikasjoner fra klient gruppen som var på utkikk etter en båt i denne størrelsen, men som også ønsket en båt som var mer eksklusiv, med ekstra funksjoner og som var mer komfortabel, sier Jonas Lundsgård i Ryds. Vi besluttet derfor å gjøre S-line versjon av Ryds 23 båtene.

Gulvet i dørken ble endret til teak, og setene dekket i Comfort Marine. En ekstra stor badeplattform og ankeretspeilet er standard. Instrumenteringen er supplert med nye Lowrance HDS sound system, integrert med plotter og en Merc Monitor med ECO-Screen. Fender brakett er lagt til, og skrog fargen er grå.

I 2012, har luksus utgaven også blitt utstyrt med mer muskler og hjerne. Elektronisk motor hendler og full servostyring sammen med et Bravo 3-drev gir en tryggere og enklere manøvrering. Motor en Mercruiser V8, 5,0 EFI på 260 hestekrefter.

- Disse båtene bruker man mye tid i, her er soveplass for to, pantry med mer. Det er spesielt viktig at detaljene er gode og tiltalende. Mange kunder måtte tidligere kjøpe en masse tilbehør for å gjøre sine båter behagelig og personlig.

Nå har vi gitt det ”lille” ekstra med å høre på våre kunder – litt mer Ryds