Gratulerer Windy, med tittelen “Motor Boat of the year 2012”!

Fantastisk gøy å være Norsk i London og få høre begrunnelsen til de engelske motorbåt journalistene, når de gir seg ende over etter å ha testet Windy Zonda 31.

De forteller i sin begrunnelse om en båt som er ny i tiden men samtidig minner om båten fra en svunnen tid. Når de i tillegg undret seg om skroget var så godt som antydet, faktisk innfridde og mer enn forventet.  Ja- det beste skroget de noen gang hadde kjørt, da var det ikke tvil. Med disse ordene ble Windy "Zonda" gjengen ropt frem for å motta den gjeve prisen. Vi applauderer igjen.

Prisenes grunnlag er fra tester utført i året 2011 av motorbåtjournalister fra de engelske magasinene “Motor Boats Monthly og Motor Boat & Yachting. Prisen er bare 6 år gammel, men blir stadig mer og mer betydningsfull for produsenter og forhandlere og oppnå.

Det var flere stolte vinner på gårsdagen seremoni, hele 9 båter får tittelen ”Motor Boat of the year 2012”. De ble annonsert under en meget galant "engelsk" prisutdeling på The Savoy Hotel i London. Årets hovedsponsor var forsikringsselskapet Pantaenius.

Her er alle vinnerne:

Starterboat:
Quicksilver Activ 645 Cabin

Wheelhouse and Walkaround
Botnia Targa 32

Performance and Superboat
Riva Iseo

Sportscruiser up to 45ft
Windy 31 Zonda

Sportscruiser over 45ft
Princess V52

Flybridge up to 55ft
Prestige 500

Flybridge over 55ft
Sunseeker Manhattan 63

Trawler Yacht and Aft Cabin
Bénéteau Swift Trawler 44

Custom Yacht
Ferretti Custom Line 100

Garmin Outstanding Service Award
Essex Boat Yards
 

Ekstra heder fikk  CEO of Princess Yachts, David King, som har betydd utrolig mye for Engelsk båtproduksjon!