V39- muligens en ny storselger i Norge!

Båtsans fikk omvisning ombord i nye Princess V39, en virkelig lekker hardtop båt.

Forhandleren på østlandet for Princess, Eva Narverud fra firmaet Vollen Båtsenter, var på plass for å vise nyheten til Norske kunder. Princess ”gjengen” har sin faste tur til London i januar, en meget populær tur blant gamle og nye kunder. Østlandsgjengen var på plass første helgen, og Vestlands gjengen kommer torsdag og tar siste helg på messen, forteller hun. Hun er rimelig sikker på at de har en ny bestselger, prisen er også overkommelig i henhold til størrelsen på båten. I Norge vil den starte på rundt kr 2.7 millioner.

V39 har stort uterom med plass til mange gjester, bl.annet en panty på øvre dekk, med vask og mulighet for grill samt et stort fryserom. Førerposisjon er laget for langtur med plass til to som sitter meget komfortabelt i høyryggede stoler. Sikten er formidabel og med taket åpent føles det som en åpen båt. Det er også en liten sittegruppe oppe på babord side med plass til 1-2 personer.

Går man ned under dekk finner vi den kjente salongen og pantry løsningen. Det som er nytt og spesielt i den nye 39 foteren, er midtkabinen. Den har en toseter og høyde under taket som gir luft, med sidevinduer blir dette en ”favoritt” gjestekabin. Masterkabinen er som vi kjenner den fra de andre Princess modellene. Naturligvis med delikate farger og interiør.

Motorene som står i utstillingsbåten er 2 x Volvo D6-330, Skroget skal være mer v-bunnet en tidligere og vil med det oppnå mer økonomisk gange.

Eva, forteller videre til Båtsans at de har hatt et ok år, de har ikke hatt høye forventninger til 2011 eller 2012, men så langt er de over budsjettet og det må jo være bra. Princess Boats fikk også mye heder og ære under seremonien og ble kåret til ”Motorboat for the year 2012” med deres Princess 52 Flybridge. Vi gratulerer.