Englands mest misbrukte båt!

På London Boat Show er båten hele England snakker om, Crash Test Boat. Hun ble utsatt for eksplosjon, satt fyr på, skjært hull i bunnen med vinkelsliper og kullseilt m.m.

Alt dette nøye overvåket med kamera for å vise hvordan du best mulig kan klare deg om ulykken skulle inntreffe på sjøen.

Det er magasinet Yachting Monthly som utførte testene over en periode på 8 måneder, nøye overvåket og i kontrollerte former. Noen myter til sjøs blir ved dette en forlatt teori.
Testene ble utført på en tomastet 42ft Sun Fizz 40 og aldri før har noe lignede blitt utført så grafisk veldokumentert på film, i ord og bilder.

Vi kan anbefale å sjekke ut alle videoene som ligger tilgjengelig på YouTube, her kan kanskje en ”gammel” sjømann også lære noe? Yachting Monthly's Crash Test Boat is holed Part 1
Ved å se båten utstilt og etterpå fått sett litt av alle filmklippene, er det fasinerende hvordan vi blir tatt med i de ulike og høyst realistiske situasjonene. Et utrolig prosjekt som har fått mye oppmerksomhet.