Ny båtutstyrsbutikk i Bergen!

BestMarin Bergen AS har nettopp åpnet ny stor båtutstyrsbutikk i Åsane. Nå kan ”Åsabuere” og Nordhordlendiner glede seg over et nytt tilbud nord for Bergen.

Etter 19 år fartstid i bransjen satser eier Bjørn Carsten Laastad, nord for Bergen denne gang. Han har søkt etter passende lokaler i snart et år. Tilslutt kom han over de gamle lokalene til Teigland, senere låsegruppen/hyttebutikkens lokaler på Nyborg i Åsane. Han er optimistisk til at butikken blir godt mottatt og mener de er et friskt pust i et tøft marked.

Laastad er med i den nye båtutstyrskjeden BestMarin AS. BestMarin er landsdekkende og ble startet av grossisten Flak for vel et år siden. De er nå 17 medlemsbutikker.  Laastad bekymrer seg ikke for at butikken ikke ligger ved sjøen, for med nærmere 50 000 innbyggere i Åsane kan kundegruppen bli stor. Vi har godt med parkeringsplasser, stort vareutvalg med kjente merkevarer og veldig gode fagkunnskaper.
Laastad har vært med innom de fleste båtutstyrsbutikkene i Bergen, han har også hatt noen år i grossistbransjen. Han har arbeidet i båtbutikk i Sandviken, Din Båtbutikk, og Maritim. Så det mangler ikke på erfaring. Laastad vet hvordan han vil ha det i butikken og med mange varer som skal på plass har det ikke vært få arbeidstimer som er lagt ned før åpning. Men nå er det meste på plass både i hyller og på data.

Han har valgt en litt ”soft” åpning, forteller han. Vi ønsket at alle varelinjer skulle være på plass og at alt fungerer, før vi slår til med en stor åpningsprofilering i løpet av februar. Vi har ikke helt bestemt dato ennå, men butikken er åpen så kundene må bare ta turen innom.

Dere blir den femte båtutstyrsbutikken i Bergen, er det stort nok marked til dere alle? Spør vi. Det vet jeg ikke, men jeg har stor tro på butikken, beliggenhet og vi skal være en faghandelsbutikk, avslutter Laastad.

Vi ønsker dem lykke til.