Elan 48 – "Weltpremiere"!

Det er weltpremiere på weltpremiere i Düsseldorf og en av båtene som er spesiallaget til Norge, Elan 48, med lukket bakvegg fikk også sin verdenspremiere på Boot.

Båtsans har fått bilder fra JP-Marine Yacht, importøren som har spesialbestilt båten for det Skandinaviske markedet. Elan 48 har tidligere vært laget med kalesjeløsning, men for den ”Norske” modellen har de laget lukket bakvegg med skyvedører.

Daglig leder Jonny Pedersen, forteller fra Boot i Dusseldorf følgende til oss; Så langt er Elan veldig godt fornøyd, med stor pågang fra seriøse kunder som ønsker å testkjøre, både E48 og den nye Fishingline serien. Vi har hatt mange innom standen vår, både Norske, Svenske og Finske kunder. Vår tyske kollega har allerede en kontrakt på den nye 48 foteren, så nå gleder vi oss til å få båten til Norge og vise den til våre Skandinaviske kunder som ikke har hatt mulighet til å komme hit.

Vi har allerede gjort avtaler med kunder i Norge som skal testkjøre båten.

Nytt på båten er også en hydraulisk badeplattform som gjør det lett å få gummibåt eller andre vannleker om bord.

48 er den første av deres modeller som har installert Cummins Zeus system. Her står Cummins Mercruiser Diesel motorer: 2 x Cummins QSC 8.3 – 600, som har vists seg i tester å gi utrolig god ytelse og prestasjon.