2012-02-01-0d019471eba3486e4cef6bdedc9ec11e84b0f50d "Rimi" Hagens båt i middelhavet. Nå kan alt om båtens status vises på Ipaden..

"GreenPad", til Greenline!

Greenline har nok en gang gjort et skritt fremover og presenterer en ny innovativ enhet kalt GreenPad.

Hva er GreenPad?
GreenPad’en er en iPad applikasjon som er spesielt utviklet for Greenline’ yachter. Trådløst samler den data fra Green-boksen i motorrommet, den viser grafisk status for Greenline på din iPad. All data fra båten blir presentert gjennom et brukervennlig grensesnitt.

Den er ifølge Greenline, pakket med funksjoner, lett å bruke og kommer med et grensesnitt som kan tilpasses: bare skyv for å sette detaljnivået for dine valg. Fra et rent og intuitivt 3D grafikk bilde viser den en detaljert liste over alle båtens funksjoner. Dra feltene dit du vil ha dem, slå dem av eller bare knips dem tilbake på plass. Du kan zoome inn hvor som helst eller trykke to ganger på speedometer for å vise det i fullskjerm. Når du er fornøyd med utseende, bare trykk for å deaktivere touch funksjonalitet, og med appen endrede automatisk, vil du alltid se hva du trenger uten å måtte trykke på en knapp.

Det ”Grønne” selskapet hadde som kjent premiere på flaggskipet Greenline 70, våren 2011.
Det engelske båtbladet "Motorboat and Yachting", presenterer en eksklusiv fotoserie av Greenline Ocean Class 70. Som en kjent normann, Rimi Hagen, også er eier av, i mars utgaven av bladet.

Er du nysgjerrig på hvordan båten er, har de lagt ut en video på YouTube. Se video her by ybwtv