”Båtmässan” trekker godt med folk!

Lørdag 4. åpnet Båtmässan i Gøteborg og allerede ved lunsjtider var hallene godt fylt. På flere av båtstandene var det trangt om plassen.

Ikke rart at messen trekker godt med folk, messegeneral Beng Wallin og hans medarbeidere har lykkes med å få med hele 21 verdenspremierer. Tidspunktet for messen er veldig rett, både for produsenter og kjøpelystne kunder, forteller flere av utstillerne Båtsans.

Vi er i emning av en ny sesong
Selv om vinteren ikke er over, men vi blir aldri mett på nyheter og drømmen om ny båt, enten vi har eller ikke har båt. Båtbransjen er selvfølgelig veldig forsiktig optimistisk, men denne messen gir helt klart litt ”god” følelsen.

Stort utvalg
Båtmessen er velfungerende og har veldig mye å by på, monter på monter med båter, utstyr, klær, aktiviteter, livredding, navigasjon m.m. Ja også litt utenom.. men det som er tydelig er at standsene er meget velfylte og modellutvalget er stort .

Utstillingen er på 32 000 kvm og har i år 340 utstillere. Totalt er det 401 utstilte båter. Det blir spennende å høre resultatene for besøkende og hvordan utstillerne opplevde årets første Skandinaviske båtmesse.

Båtsans presentere nyheter og andre aktualiteter fra messen i kommende uke.