Amerikansk luksus merke til Norge!

Med verdenspremiere kommende helg i Miami presenterer Marquis Yacht sin 630 Sports Yacht, designet av den verdenskjente Italienske designeren Nuvolari – Lenard.

Fra og med i år har JP Marine Yachts As fått hovedansvaret for å markedsføre og selge de luksuriøse modellene av Marquis i Norge og Sverige. JP Marine har fra før merket Elan og er forhandler for Viksund i Nord, men tar nå steget og avanserer med nok et merke.

JP Marine forteller Båtsans men en viss stolthet om sitt nye merke og at dette er båter i virkelig luksus klassen.  Hver Marquis båt er håndlaget av et team av svært erfarne yacht byggere og teknikere som er like lidenskapelig med å bygge den fineste yachten – som du er i å eie en. Servicen skal være helt på topp og mange har prøvd å få status som forhandler men ikke blitt godkjent, så vi føler oss heldig og ydmyk over å ha blitt aksptert.

JP Marine reiser til uken på båtshowet i Miami, for deretter å dra på bedriftsbesøk til verftet. JP Marine regner med etter hvert, å ta en Marquis 420 SC (som er en 42 fots Hard Top) modell til Norge.

For dem som har anledning inviterer JP Marine kunder velkommen til å delta som gjest på VIP galla som vil bli avholdt 17. februar 2012, på Miami Yacht & Brokerage Show. Følg med på JP Marine Yachts, om mer nytt fra deres nye merke.