Bella 9000 Hybrid

På årets Finske båtmesse lanserer Bella Boats, Bella 9000 Hybrid. Båten har endel likhetstrekk til den Norske Marex, som skal presenteres senere i vår.

Finske Bella Boats satser stort på åretes båtmesse i Finland og har en stand på hele 2200 kvadratmeter, hvor totalt 40 båter vises.
 
Bella Boats har med seg alle sine varemerker på messen, som Bella, Flipper, Aquador og MV Marin. Flere av merkene presenterte verdenspremierer på åpningen.Flippers nye kolleksjon, hvor den norske båtdesigneren Espen Thorup står bak designet på 3 av modellene. Det andre varemerket Bella, kom med Bella 9000 Hybrid.

I følge pressemelding fra Bella Boats omtaler de hybridbåten som en åpning mot en ny bærekraftig utvikling. Samtidig påpeker det også hvordan båt- industrien kan tilpasse seg dagens behov og tenkemåter.
"Vi tror at nyheten er et naturlig supplement til alle våre modeller og gjøre oss enda bedre rustet til å svare opp til forventningene til fremtidige båteiere," sier Bella Boats administrerende direktør Raimo Sonninen. "På årets båtmesse, presenterer vi de siste resultatene fra vår lange forskning og utvikling. Vi tror båtene vil finne sin plass på både det finske og det skandinaviske markedet."

Aquador 35 C er det nye flaggskipet og hittil største båt i kolleksjonen og tilslutt presenterte de også nyheten fra MV Marine, Access7.

Messen avholdes i Helsingfors i perioden, 10 - 19 februar.