Nyhet fra Grand Banks!

Grand Banks lanserte to nye modeller på båtmessen i Miami Beach i forrige uke. En revitalisert 50 Eastbay og nyheten 43 Heritage EU. Begge med Pod Drive.

Båtsans har vært i kontakt med den Danske importøren for Skandinavia, Henrik Petersen hos DBC marine, som forteller mer om nyheten.

43 Heritage EU følger i fotsporene til den svært vellykkede 41EU, en banebrytende modell som introduserte pod fremdrift til trawler yacht kategorien. Nytt i 43EU er større cockpit med økt lagring. Begge kabinene har fått større plass, også til lagring. Flybridge er stor og modellen har en rekke andre forbedringer både på innsiden og utsiden.

Båtens spesifikasjoner er:
Motor 2x cummins QSB6.7 – 480 hk
Maks lengde:  14,90m
LOA: 13,19m
Lengde vannl:  12,17m
Dybde:  4,77m
Høyde:  4,39m
Vanntank: 757 l
Drivstofftank: 2 271 l

Kunngjøringen av disse to nye båtene kom på et tidspunkt med godt salg for Grand Banks. Over en periode på mindre enn nitti dager har selskapet ca 15 millioner dollar i nysalg av sine båter i serien, Eastbay og Aleutian på tvers av markeder over hele verden, meldte de nylig i en pressemelding.

Henrik forteller at også de begynner å se aktivitet i marinaen deres og at “kong vinter” sakte slipper taket i Danmark. Så får vi håpe på en god sesong her og at nyheten faller i smak hos det nordiske publikum.

Om man ønsker mer info om båtene, gå til Grand Banks hjemmeside.