Beskyttelse til lands og til vanns!

Helly Hansen viser i disse dager flere av sine produktnyheter og oppjusteringer av ”gamle” klassikere.

Ripstop fleece jakke er en nyhet og blant Helly Hansens mest tekniske midlayer`e denne sesongen. Et skandinavisk rent design sørger for at jakken egner seg vel så godt til lands som til vanns. Jakken et godt valg enten du skal oppholde deg på dekk, eller ønsker et varmt mellomlag under seiljakken. Den atletiske og vannavstøtende fleecejakken er produsert i Polartec-materiale og kommer i fargene rød, blå og svart til herre, og svart, blå og ferskenrosa til dame. Ripstop fleece har en veiledende pris på 1 199 NOK

En klassiker i forbedret drakt - Shorehike 3
Shorehike ble en umiddelbar klassiker da den ble lansert for noen år siden og er nå tilbake i nytt og forbedret design. Skoen er den perfekte sko for jolle-seilere, men passer også godt for de aller fleste typer seiling og vannsport.

Shorehike 3 holder foten godt beskyttet med en tykk yttersåle, samtidig som den gir et stabilt fotfeste på våte underlag.  Skoen er produsert i et hurtigtørrende og pustende materiale, og har en innvendig utagbar anatomisk EVA-såle. Kommer i fargen rød til dame, og rød og blå til herre.
Shorehike 3  har en veiledende pris på 1 199 NOK

Helly Hansen OsloFjord
Helly Hansens tekniske jakker er laget av Helly Tech-materiale som er vannavvisende og pustende, noe som gjør dem perfekte for det skandinaviske, uforutsigbare sommerværet. Vårens- og sommerens jakker har ellers et funksjonelt design og et rent formspråk, med fargene rødt, hvitt og blått som base. 

Inspirasjonen, ifølge produsenten, til designet på flere av jakkene fra vårens og sommerens OsloFjord-kolleksjon er også hentet fra den første norske HH-sponsede båten, Berge Viking, som seilte Whitbread Around The World Race i 1981-82. Blant jakkene finner man Berge Viking jakke til herre, som kommer i fargekombinasjonene rød med blå/hvit stripe, blå med rød/hvit stripe, grønn med blå/hvit stripe, kongeblå med hvit stripe og marineblå med hvit stripe.