2012-03-05-aa72efa1fc9952755b5470de2ba9d6a4c0da6b1d Bildetekst: Wee Marines brygger er nominert til årets nyhet på Stockholms båtmesse ”Allt för Sjön 2012”. F.v. importør Norska Marin Systems representant Jenny Wuori, Wee Marines Åge Wee og daglig leder i Norska Marin System, Mattias Wuori

Wee Marine nominert til ”årets nyhet” i Stockholm!

På Skandinavias største og mest toneangivende båtmesse, ”Allt för Sjön” 2012, er Førresfjordbedriften Wee Marine AS sitt nyutviklede bryggesystem nominert til prisen årets nyhet.

Det er i første rekke Wee Marines helautomatiske fortøyningssystem, AutoMooring, som får mest oppmerksomhet og som har ledet juryen til å velge nettopp Wee Marines bryggesystem som en av tolv kandidater til årets prestisjetunge pris. Norska Marin System, som er Wee Marines importør til Sverige, står som kandidat og har blitt vurdert blant de aller mest spennende nykommerne på det svenske maritime markedet.
 
– Det tar som regel tid for norske merkevarer å etablere seg i Sverige, så denne pangstarten er velkommen, sier bryggeutvikler og Wee Marine-gründer, Åge Wee.
 
– Vi er svært fornøyde med mottagelsen. I tillegg til messejuryen har mange bryggeinvestorer meldt sin interesse etter bare noen timer på messa, så dette blir åpenbart vurdert som noe nytt og spennende, forteller daglig leder hos importøren Norska Marin System, Mattias Wuori.
 
Vinneren av konkurransen stemmes frem av besøkerne på Stockholmsmessa, og vil bli presentert førstkommende helg før messeavslutning søndag 11. mars. Det ventes godt over 100 000 besøkende på årets messe.