2012-03-09-87364de633625c71b9c7068717e54bc691276010 Nytt nettsted for båtpleieprodukter

Ny nettbutikk for båtpleieprodukter

Nå lanseres en ny nettbutikk utelukkende for båtpleieprodukter. batpleie.no skal gjøre det enklere for båtfolket å handle de riktige pleieproduktene.

Pressemelding:
batpleie.no ble lansert denne måneden, og står klar for båtfolket som skal starte innkjøpene til årets båtpuss, og aktørene bak den nye nettbutikken har stor tro på at båtfolket ønsker å handle båtpleieprodukter på internett.

– Vi ser at det handles mer og mer over nett, og all erfaring tilsier at veksten ikke vil avta. Det å handle pleieprodukter på nett er behagelig, hvor man kan sitte i fred og ro hjemme og planlegge båtpussen i detalj, uten å måtte bekymre seg for åpningstider, tilstrekkelig produktinformasjon og utvalg, forteller Mathias Pedersen i batpleie.no.

Integrerer informasjon
Den nye nettbutikken ønsker å satse på bredt utvalg og oversiktlighet. – Det skal være enkelt å handle på siden og finne riktig produkt. Vårt hovedfortrinn er at båtfolket kan finne tester av produktet de skal kjøpe, brukerveiledning og utdypende informasjon, om de ønsker det. For de som ønsker det enkelt, vil vi etter hvert lage skreddersydde produktpakker, forteller Pedersen videre. Han viser også til at hver enkelt merkevare har fått sin egen produktside, slik at det blir enkelt for den lojale forbruker å finne riktige produkter.

Ny trend
Aktørene bak batpleie.no har også drevet nettbutikk tidligere, hvor varesortimentet blant annet besto av noen båtpleieprodukter, men også andre typer produkter. – Vi merket en økende etterspørsel etter pleieproduktene, enda utvalget var snevert, og det var da vi så behovet komme for en rendyrket båtpleiebutikk, forteller Pedersen. Utviklingen har pågått over et år, og nå fører batpleie.no merkevarer som Holmenkol, Meguiars, Undri, Rylard og Relekta