2012-03-11-534463b406bda943145b4b820beb44d4f290dc0e Trond Sundal på besøk i Bergen, Yupii er tilsalgs for NOK 12.500.000,-

Trond Sundal, ny Sunseeker importør i Norge!

Sundal Yacht har fått importørstatus for det prestisjetunge engelske merket Sunseeker i Norge. Den 02.01.2012 ble selskapet Sunseeker Norge opprettet.

Båtsans treffer Sundal på bryggene, i forbindelse med” Den Store Båtmessen” i Dolviken. Han har vært på besøk og ombord i en av messens største attraksjoner. En Sunseeker Manhattan 70, på 73 fot, som eies av det Bergenske eventsselskapet Bergen Yacht. Yachten ”Yupii” ble blant annet brukt under innspilling av Madcoms siste musikkvideo på Bremanger i Sogn & Fjordane.

Sundal ser frem til å arbeide med båtene og bygge opp en solid ramme rundt merket. Han har lang erfaring i bransjen og det var han som i sin tid bygde opp Fairline Norge.

Litt om deres historie;
Sundal Yacht drives av Christin S. Sundal og Trond Sundal, som begge har lang erfaring med formidling av luksusfartøy. Trond Sundal startet med service og vedlikehold av fritidsbåter i Ulsteinvik i 1992. Christin overtok Nordic Marine AS (importør av Fairline i Norge) på Aker Brygge i 1999. Året etter ble Trond agent for Nordic Marine på Vestlandet, med ansvar for salg, kunder og garantioppfølging.

I 2001 samlet Trond og Christin sine tjenester, og flyttet virksomheten til Vollen i Asker. Investering i egen marina og 50 tonns Travel Lift løftekran ga mulighet til å yte bedre service og flere tjenester for kundene. På ett sted fant kundene kjøp og salg av båter, båtplass, vinteropplag og overhaling.

I 2005 hadde Fairline Norge vokst til en av de ti største forhandlerne for Fairline UK internasjonalt. Virksomheten hadde vokst ut av lokalene, og i 2006 flyttet vi til nye fasiliteter på Jarslø ved Tønsberg. Med store, ombygde industri haller til vinterlagring og verksted, spesialbygget vogntralle, showroom og undervisningslokaler samt en ny Travel Lift på 75 tonn, omtales anlegget av Fairline UK som «fremtidens marina.

I 2008 så de tydelige endringer i markedet, og de valgte å si opp Fairline-agenturet for å bli mer fristilte som båtmegler og servicepartner. Navnet ble endret til Sundal Marine, som tilbyr tjenester til alle båteiere – uavhengig av båtmerke.
For å fokusere på salg og import av båter ble marinaen på Jarlsø solgt den 1. juli 2009.
Samme dag ble det nye selskapet Sundal Yacht etablert. Nå har de flyttet inn i flotte kontorer i vannkanten på Kalvetangen på Nøtterøy, i følge Sundal.

Mer kan leses på Sundalyacht.com