2012-03-14-e55af360db84550b72859be691748b9ae5ceb495 Arkiv Bilde fra Florø: Viktige aktiviteter for barn og unge. Redningsselskapet gjennomfører årlig ulike aktiviteter for barn og unge i Sogn og Fjordane

Fylkeskommunen inngår avtale med Redningsselskapet!

Redningsselskapet Sogn og Fjordane gjør en stor og viktig jobb i fylket. De fremmer sjøvett og arbeider for å motvirke drukningsulykker.

I dag melder Sogn & Fjordane fylkeskommune at de tegner samarbeidsavtale med Redningsselskapet Sogn & Fjordane. Avtalen innebærer at Redningsselskapet får tilsammen 225 000 kroner fra fylkeskommunen de neste tre årene. Fylkesordføreren mener avtalen sikrer viktig trafikksikring på sjøen.  

Fremmer sjøvett og motvirker drukningsulykker.
Redningsselskapet gjør en stor og viktig jobb for å fremme sjøvett og motvirke drukningsulykker i Sogn og Fjordane.

-organisasjonen er alene om dette arbeidet her i fylket og dermed en viktig partner med arbeidet med Trygge lokalsamfunn. Gjennom avtalen er fylkeskommunen i stand til å drive målrettet trafikksikringsarbeid til Sjøs. Det hadde ikke vært mulig på samme måte uten dette partnerskapet. Det er jeg helt sikker på, slår fylkesordføreren Åshild Kjelsnes fast.

Avtalen med fylkeskommunen gir Redningsselskapet gode og langsiktige rammer til å planlegge samt gjennomføre viktige tiltak for å forebygge skader og ulykker.

Mer info hos Sogn & Fjordane fylkeskommune.