2012-03-14-7017bc9011368ea584fa18dd12445a2edf24a5f0 Pincess nye superyacht, med navnet "Imperial Princess", blir en virkelig ”head-turner”

En ny milepæl for Princess!

Det er spennende tider for Plymouth verftet, da deres første sjøtester av superyachten Princess 40M ble foretatt.

Med stolthet melder verftet om en kort prøvetur i Plymouth, for å sjekke motorer samt foreta systemtester. Alt foregikk uten drama eller fanfarer, men var dog et stort øyeblikk for dem alle.

Fra deres historiske slip ”number 1 slipway”, gled hun ut i vannet. Managing Director Chris Gates, var ombord for å overvære testen. I deres pressemelding sier han følgende ”Det var virkelig stort! En demonstrasjon på hvor mye vi har klart med denne utrolige farkosten. Hun er virkelig praktfull og oppførte seg feilfritt, vi kunne ikke vært med fornøyd med hennes prestasjon på sjøen".

Hun skal offisielt lanseres neste måned. Men selv en uferdig superyacht ble en ”head-turner” denne dagen i svak mars sol.

Princess 40M er den første 3 dekks yachten som er bygget av selskapet. 12 personer bor i luksus, samt 8 separate mannskapskvarter. Første yacht ”Imperial Princess” er nå tilbake for fullføring og siste finish.

Båtsans besøket i 2011, deres første superyacht, Princess 32M. Se bilder fra Båtsans sitt besøk ombord her.