2012-03-16-7eba5d684af69a1260b97bf1adb3d036545e402a Produktutvalget er omfattende og dekker alt fra 10 fots gummibåter til Super Yachts

Energieffektive undervannslys og undervannskamera!

Sleipner har overtatt agenturet på Oceanled undervannslys og undervannskamera i Norge. Dette er ”top of the line” produkter for alle som ønsker seg energieffektiv undervannsbelysning for båt og bryggeanlegg.

Sleipner kommer med flere produktnyheter og agenturer i 2012. Thomas Skauen,
markedsansvarlig i Norge og Sverige, informerer oss om aktuelle produkter fra produsenten OceanLed. De er en av verdens ledende produsenter av undervannslys. Det Engelske selskapet produserer sine produkter i Leicestershire hvor de også har en stor utviklingsavdeling. Produktutvalget er omfattende og dekker alt fra 10 fots gummibåter til Super Yachts. Produktene egner seg også meget godt til undervannsbelysning av havneområder.

Smart Light Technology
Alle OceanLED lys er forseglet fra fabrikken, noe som er avgjørende for produktets levetid i det maritime miljø.

Den nye Amphibian serien fra OceanLED er et ideelt valg for normal båtbruk i Skandinavia. Disse lampene har høyt lysutbytte og beregnet for bruk både over og under vannlinjen. Amphibian serien er meget enkel å installere, bruker svært lite strøm og har ingen spenningstopp ved oppstart. Se film fra kunde som enkelt monterer her.

EYES Ocean Camera
De har også produktet, EYES dekks- og undervannskamera, som kan monteres på ethvert tenkelig sted for inspeksjon eller rett og slett for å nyte ”akvariet” under båten din. Med standard VGA tilkobling kan kameraet tilknyttes de fleste moderne displayer. Velegnet for skrog av glassfiber og tre, samt for stål- og aluminiumskrog ved å bruke en isolator skive. Tritonium optisk linse er meget motstandsdyktig mot groe og riper på linseglasset. Kameraet er ustyrt med automatisk lukker og justering for optimal bildekvalitet.
 
For mer info om produktene kan man se www.sleipner.no, eller besøke dem på kommende båtmesse i Lillestrøm ”Sjøen for alle”.