2012-03-20-46825d93e5412e87d92068b1bca78f28f6d86e4b Tegninger fra HYDROLIFT's nye C-33 CABRIOLET

HYDROLIFT C-33 CABRIOLET - Nytt flaggsikp fra Hydrolift!

Hydrolift As har i år prioritert deltakelse på Moscow Boat Show i samme periode som “Sjøen for alle“.

Bakgrunnen for dette er deres satsing på nye markeder utenfor Skandinavia. I april vil også Hydrolift for første gang delta på Boat Asia i Singapore – nok et eksempel på selskapets friske satsing mot nye markeder gjennom nye dealere. Også i april vil Hydrolift delta på et av årets mest eksklusive show i samarbeid med Koenigsegg – Top Marques i Monaco.

På hjemmemarkedet vil Hydrolift være på plass for å vise sine modeller under flere flytende båtmesser i april, deriblant den nye båtmessen Oslo Boat Show på Tjuvholmen.

En av godbitene er uten tvil deres nye flaggskip Hydrolift C-33 Cab. Her er innovasjon, design og ytelse igjen hovedfokus.

Båten er designet med et mangfold av fleksible løsninger. En dyp og sikker cockpit, med en stor komfortabel sofa og smarte føresetemodul. Plassen gir rom for at opptil 7 personer kan spise. En stor solseng er naturligvis på plass og en kabin som gir behagelig overnatting om nødvendig.

Kalesjen har samme løsning som i bilverden og cabriolet løsningen gir ly umiddelbart om regnet skulle komme.

Båten kan leveres enten med enkel motorinstallasjon eller dobbel med hekkaggregat. Diesel eller bensinmotor. Skroget har 24 grader og to step i skroget, dette gjør båten stabil og svært drivstoff effektivt.

Følg med på Hydrolifts hjemmeside for lanseringsdato.