Mange spennende nyheter til Bergen!

Når ”Sjøen for alle” rydder opp og pakker sammen etter 6 dagers innendørs båtmesse og 30.000 besøkende, gjør Vestlandet seg klar for de første flytende båtmessene.

Hele 4 båtmesser arrangeres på løpende bånd i april. Først ute er Haugesund og Ålesund, som arrangerer sine båtmesser helgen 13 -15 april. Uken etter, torsdag. 19 – 22. april, er vi i Bergen på ”Dra til Sjøs”. Siste messen i april er ny av året og heter ”Sandnes Båtmesse”. Den arrangeres 27 – 29. april.

Vestlandets største båtmesse av de nevnte ”Dra til Sjøs” byr i år på mange spennende nyheter, som ikke var representert i Lillestrøm. Flere båtprodusenter stiller kun ut på båtmesser i sjøen i år, dermed får vi endel premierer.

Vestlandet ble nettopp påvist i den store fritidsbåtlivsundersøkelsen å være blant dem med flest båter i landet. Det er også her båttettheten er størst da 1 av 3 husholdninger har båt.

Båtsans har i dag valg å presentere en nyhet eller en oppgradering av en ”gammel” kjenning, som også har gjort Bergenser av seg.

Skilsø 33 Sport By Viknes.
Båten har fått nytt lekkert interiør og mange fine Viknes detaljer.  Med åpen cockpit får man stor uteplass, her er også lett adkomst til badeplattform og akterkabin. En flott detalj med båten på denne størrelsen er at den leveres med 3 kabiner og hele 6 faste sengeplasser. Toalett med dusj og godt med skapplass. Hovedkabinen har en stor dobbelseng.  I cockpit er det sofa med praktisk flyttbart bord m/integrerte koppeholdere, selvdrenerende cockpit, port til badeplattform, komplett utstyrt pantry med vask, Eno komfyr, kjøleskap, skuffer og skap og dobbel styrestol på styrbord side.

Forbedret skrog
Viknes er Nordens ledende leverandør av båter med kjøl og strak aksel. Dermed var det naturlig at man fortsatte med dette også på Skilsø modellene. 33 sports skroget har tunnel, strak aksel og justerbare steglister. Båten leveres med Yanmar motor og med 320 hk skal den gå ca 28 knop og marsjer fint rundt 24 knop.

Startpris med minste motoralternativ (250 hk) er rundt kr 1 550 000

I følge markedssjef Christer Midthun er det allerede solgt flere, så dette lover bra.