2012-04-02-23d267098b57266dc24a3259adca674105846db7 Wee Marine, er produktive og lanserer mange nyheter. Skisse fra arbeidslekter og fra årets stand under "Sjøen for alle"

Arbeidslekter som forenkler tunge oppgaver!

Wee Marine AS lanserer i disse dager en helt ny arbeidslekter som er myntet på havneoppdrag i båtforeninger. Lekteren er konstruert for de tunge oppdragene, som blant annet flytting av moringer.

Arbeidslekteren er bygget i kraftige stålprofiler og har et dekk i trykklaminert furu. Den har et dekksmål på 7 x 2,5 meter og kan leveres med en oppdrift på hele 9 tonn, med mulighet for ekstra stabiliseringsflytere.

– Vi har merket en stor interesse for denne typen lektere. Da er det bare å få en solid versjon ut på markedet, sier daglig leder i Wee Marine AS, Åge Wee

Wee Marine er også godt fornøy etter årets ”Sjøen for alle. Messen viste seg å være en opptur for de fleste utstillere, med økt oppslutning blant maritimt interesserte i forhold til fjoråret. Det var også merkbart på Wee Marine AS sin stand, der interessen for den nye standen var stor. AutoMooring har blitt et kjent begrep, og flere bestillinger på det nye fortøyningssystemet har kommet inn.

– Det er spesielt én gruppe som har meldt seg på i år, og det er deltakerne i de mange hytteprosjektene rundt omkring i Norge. De fleste vil ha det siste på markedet, og her har vi mye å tilby, sier daglig leder i Wee Marine AS, Åge Wee