2012-04-02-59787f65c51fa0a9e8e7e4e001dbf04d07fa51b8 Bilder fra årets "Allt for sjön" her ved idebåten "All Aboard"

Slår sammen ”Scandinavian Boat Show” og ”Allt för sjön”

Stockholmsmessen fusjonerer båtmessene sine. Vårmessen ”Allt for sjön” og høstens ”Scandinavian Boat Show” blir en stor utstilling til våren 2013.

- Vi tror dette vil være positivt for næringen. Vi fikk mange kommentarer fra utstillere som syns det er for mange båtmesser i dag. Utstillerne finner det vanskelig med to innendørs utstillinger, med bare fire måneder fra hverandre.  Blant de besøkende er det sikkert noen som vil savne høstmessen, men på den annen side blir vårmessen en enda bedre opplevelse for dem. Nå er vi virkelig sikker på å samle hele bransjen på en gang, sier Thomas Sandberg.

Stockholmsmessens, som er prosjektleder for ”Allt för sjön” og ”Scandinavian Boat Show
- Det er viktig for oss og kontinuerlig overvåke de bransjene vi arbeider med, for å tilpasse  tilbudet av messer etter behovene. Vi har hatt en god dialog med båtprodusentenes bransjeorganisasjon Sweboat og er trygge på at dette vil bli veldig bra. Båtmessen ”Allt för sjön” er vår største offentlige utstilling med over 100 000 besøkende hvert år, men nå vil den bli løfte til et helt nytt nivå, sier Stockholmsmässan president Patric Sjöberg.

Den første anledningen til å besøke den "nye" kombinerte båtmessen vil være den 1. -10. mars 2013.