Nyhet fra Grand Banks - Eastbay 50 SX/FB!

Eastbay 50 har fått helt nytt design og båten blir levert med Volvo IPS motorer (2 x 600HK eller 2 x 700 HK). Det er Henrik Petersen, hos DBC Marine (Dansk importør) som forteller om nyheten til Båtsans.

Man kan velge mellom en SX – Salon Express Version, eller en FB – Flybridge Version. Den nye 50 Eastbay er produsentens seneste produkt i serien ”Down East”. En serie med lukseriøse motoryachter. De klassiske linjene med sin dynamisk profil, pluss topp moderne teknologi, som joystick styring og ips gjør båten svært drivstoff økonomisk.  Verd å merke seg er innredning og hvordan man får en åpenhet mellom salongen og cockpiten.

I 1993 lanserte Grand Banks serien Eastbay og var den gang pionerer innen moderne tolkning av ”lobster” båter . Nå i 2012, har 50 Eastbay en ny klassisk egenskap som gjør den vakker og enestående i sitt segment, forteller David Hensel markedsføringsansvarlig i Gran Banks. De er forventingsfull i henhold til å presentere modellen først i Miami.

Båten blir forhåpentligvis også å se langs den skandinaviske kyst etterhvert. Hos DBC Marine, merker de våren nå. Solen varmer på land og til vanns. Aktivitetsnivået i havnen er høyt og det samme er humøret forteller, Henrik.

Et godt lesertips i Påsken er bloggen til den danske familien, Bitten & Heine Askaer-Jensen, som igjen har vært på spennende turer i Asia med deres Grand Banks. Mange fine bilder fra turene deres, deler de med leserne.