Verdenslansering i Ålesund!

Båtmessen ”Båt & Sjøliv” får en verdenslansering. Finske AMT viser sin nye “Pilothouse” serie og første modell ut er AMT 215 PH.

Det er Hatløy Maritime som kommer med nyheten, forteller markedssjef i Sparebanken Møre Arena, Synnøve Rogne til Båtsans. Vi får også 3 vestlandspremierer fra samme produsent, forteller Rogne videre.
 
Helgen etter Påske den 13.-15. april 2012 åpner de dørene for publikum. Årets messe har mye å by på og flere av de innendørs utstillerne har økt sine stands til det dobbelte.

Det er moro å få en verdenspremiere og pilothusbåter er absolutt blant de mest populære Vestlands båtene om dagen.  AMT sin 215 PH blir den første finsk bygde båten i Pilothouse segmentet. Modell serien skal kompletteres av både større og mindre modeller i årene som kommer.

Mye av grunnen til at pilotbåtene er blitt så populære er at de henvender til et bredt og bevist publikum. AMT blir også en ideell båt til transport- og utflukter, på hytta eller til fiske, takket være det romslige akterdekket og den utvendige styrekontrollen.

Tekniske spesifikasjoner:
Lengde 6,40
Bredde 2,40
Vekt 1100 kg 
Maks belastning 7 personer
Godkjenning CE/C 
Anbefalt motorstørrelse 90-150hk
Stamme lengde XL  

"Båt & Sjøliv" arrangeres for 6. gang i år og er Nordvestlandets største messe. Antall besøkende i 2011 var nærmere 6000. Les mer om årets messe på ”Båt & Sjøliv”.