Norgespremiere på Skorgenes Nordic Rover 43!

Nyheten Nordic Rover 43 fra Skorgenes hadde sin verdenspremiere på Gøteborgsmessen i februar. Nå får båten Norgespremiere på Vestlandet.

Båten kommer førstkommende helg til ”Dra til Sjøs”. Båtsans var ombord i Ålesund. Produsent og eier av Skorgenes Boats, Roar Strømsnes, var selv på plass for å fortelle om båten og deres fremtidsplaner.

Strømsnes mener dette er en av tidenes beste båt fra dem, aldri før har de opplevd så stor interesse rundt et nytt produkt. Man kan se at det er viktig å klare å skape noe nytt, som her et helt nytt konsept. 

Båten er annerledes enn alt vi har sett og er godt utnyttet. Tre doble lugarer, separat bad og to wc. Hele tre salonger, en for godværsdager i baugen, en på akterdekket med egen grill og kjøleskap, samt en stor salong inne. Førerposisjon har direkte utgang til styrbord dekk, samt en helt ny patent med bevegelig dashbord har de også fått på plass. En virkelig praktisk løsning, med mulighet til å tilte rattet som på en bil.

Utstillingsbåten har 2xcummins 380 hk og da var toppfarten notert til 33 knop. Prisen på båten ligger mellom 4-4,5 mill, alt ettersom hvilket utstyr man velger.

Strømsnes, forteller videre om deres storsatsninger for fremtiden, som innbefatter bygging av 2 nye verft. Det ene verftet skal romme plass til en ny 85 foter, han har på tegnebrettet. Båtsans får se skisser av den nye 3 dekks store yachten. Ellers er det med spenning de ser frem til å lansere en ny 42 fots hardtop og en 41 fots flybridge. Lansering for disse blir mest sannsynlig i 2013, da også Skorgenes merker at underleverandører har problemer med å levere deler. Vi mistet nærmer 4 kunder i fjor på grunn av dette, forteller Strømsnes. Men ellers har vi hatt et godt år, med mye salg av brukt båter, som igjen genererer endel nytt. Vi er også godt fornøyd her i Ålesund med etterspørsel og salg, avslutter han.