Ny Uttern S62, på "Dra til sjøs"

Her får du en skjærgårdsjeep med kjøleboks og toalett under styrekonsollet. Ikke det man kunne forventet i en åpen skjærgårdsjeep, men absolutt en smart utnyttelse av plassen.

Nye Uttern S62 fremstår som en solid båt, høy og trygg med 2 komfortable regulerbare stoler i førerretningen. Bak vindskjermen sitter man meget godt og benken bak gjør at flere enn to kan sitte i lè for vinden.

Båten er den typiske skjærgårdsjeepen som bringer deg hurtig frem og tilbake på landstedet, eller bare ut for en fisketur. Nå kan også fisketuren vare mye lengre på grunn av sjøvannstoalettet. Det er også vanntank og dusj helt akter på båten.

Båten en velutstyrt og har mange små rom og luker. På messetilbudet leveres båten med den nye motoren til Mercury – F150 Four Stroke. Motoren er ekstremt stillegående og har en vekt på 207 kg. Mercury har vunnet flere priser for deres nye motor teknologi- 4 strokes.

Messetilbudet er kr 359.000,- forteller Jonas Gams Steine, fra Bergen Marine. Da får man puter akter og i baug, kartplotter, GPS, ekkolodd, stereoanlegg, tauverk og fender, konsoll og stoltrekk, samt teaklaminat på dørk. En morsom båt å kjøre kan han bekrefte, etter turen fra Grimstadneset og inn til Arenum.

Tekniske data:
Lengde: 6,33 meter
Bredde: 2m39 meter
Drivstofftank: 160 liter
Maks motor: 200 hk
CE-kategori: C