Ny Båtmesse i Sandnes!

Førstkommende helg starter båtmessen (fredag.27 – søndag 29. april). Arrangørene ”Stavanger Båtmesse AS” har nå komplett full båtmesse i Sandnes Havn.

Flemming Brun Henriksen, i Lunde Båt Vest, forteller til Båtsans at de har over 500m2 meter med utstillere utendørs, pluss 500m2 telt og et mat-telt.

Årets ustilling stiller ut store motorbåter og de største er opp til 65 fot. I tillegg blir det utstilt over 15 seilbåter, noe som er veldig bra i Rogaland distriktet. Den største seilbåten kommer fra www.katamaran.no, den er over 7 meter bred, ifølge Flemming.

I tillegg blir det mange aktiviteter som "glad jazz" i mat-teltet, Elias båten kommer, helikopter 330 skvadronen og redningsselskapet.
 
Jeg kan også fortelle at vi har satt av noen få plasser for ekstra bestillinger på sjøen, sier Flemming, vi har 4 båtplasser igjen på sjøen.
 
Arrangørene Stavanger Båtmesse arrangert bil og båtmesse i fjor høst, den ble godt mottatt og vi er allerede satt dato på høstmessen i Stavanger, den blir 13-16 September.

Båtsans kommer med reportasjer fortløpende fra Sandnes Båtmesse, tips oss gjerne om maritime nyheter, havner eller personer i Rogaland.