Satser på folkefest i maritimt miljø!

I maritime og nye omgivelser på Tjuvholmen, ønsker Oslo Boat Show å lage folkefest med nitti båter som danner en ny gratis båtmesse.

Marius Kragstad og Eirik Jaer har tatt initiativet til den nye messen på Tjuvholmen, som skal bli en årlig folkefest midt i hovedstaden. Med på laget har de flere partnere og ressurser fra bransjen, og nyheter som Paragon Ranger 25, Hallberg-Rassy 375 og Nor-Tech 420 har allerede meldt sin ankomst.

– Vi satser på en folkefest uten like, med båter i sitt rette element, aktiviteter for familien, restauranter og yrende liv. Miljøet er perfekt tilrettelagt for båtmesse, og alle segmenter er representert, fra seks meter og oppover, forteller Kragstad. Messen blir en «back to basic» flytende salgsutstilling, hvor båtene ligger uforstyrret av andre elementer. Kun båter og mennesker.
– Vi er dessuten av den oppfatning at kunder ikke skal betale for å få se varene. Så messen har gratis adgang for alle, forsikrer Kragstad.

Massiv respons
Når messen åpner i dag, torsdag 26. april, ligger om lag nitti båter langs Tjuvholmen, og responsen så langt har vært over all forventning.
– Vi har hatt en enorm respons på den korte tiden dette arrangementet har vært kjent i markedet, og går alt som planlagt blir dette et stort, årlig event, sier Kragstad.

– Vi håper på en folkefest. Foreløpig er tilbakemelding fra kunder og bransje veldig bra. Tjuvholmen er Norges mest spektakulære og spennende bydel ved vannet, med arkitektur og arealer av internasjonal klasse. De har også et fantastisk utvalg av serveringssteder, og har meget god parkeringskapasitet, samt rett ved offentlig kommunikasjon, tog og flytog. Så alt ligger til rette for et spennende arrangement, avrunder Marius Kragstad.

 Les mer om Oslo Boat Show her